Viktigt om SF-biljetter

Tilläggsbiljett på SF-biljetter på alla filmer 

Efter att det biljettsystem som vi och många andra privata biografer använder, nu öppnats upp för att kunna sälja tilläggsbiljetter så har vi beslutat att vi skall ta emot dem även på 3D-filmer.

Detta kommer ske mot ett tillägg på 45 kr på 3D(i dagsläget).

 

Nytt är också att vi kommer att ta ut en avgift även då man använder SF-checkar på s.k ordinarie filmer. Priset på tilläggsbiljetten kommer att variera beroende på film men kommer ligga på ca 20-30 kr på vanliga visningar.

 

Bakgrunden till att vi valt att göra så här är att vi får en så dålig ersättning för biljetterna. I snitt har vi fått in 70 kr per SF-biljett under ett år (vilket delas mellan oss o bolag). Detta gör att vi går miste om en summa pengar på varje biljett vi säljer då en biljett kostar 95 eller 100 kr när man köper den kontant. I dagsläget tar filmbolagen stor del av kakan, vilket gör att vi nästan går back på att köra film.

 

Vi är en fristående, helt privatägd, biograf som får leva med att ta emot biljetterna från SF trots att vi inte är en SF-biograf. SF har familjen Bonnier, Bio Capitol har Glimsell/Hallman. En viss skillnad.......

 

Vi hoppas att alla kunder har förståelse för detta.

 

Mvh Bio Capitol